Elindult a Pótfelvételi, már elérhetők a Soproni Egyetem meghirdetett képzései!


Elérhetők a felsőoktatási intézmények így a Soproni Egyetem által a pótfelvételi eljárásban meghirdetett képzések!

 

A Soproni Egyetem idén is számos képzést hirdetett meg a pótfelvételi eljárás keretében, ahol nem csak költségtérítéses, hanem állami támogatással is megkezdhetők a tanulmányok.

 

A Soproni Egyetem karai által pótfelvételi eljárásban meghirdetett képzésekről a karok honlapjain nyújtunk részletes tájékoztatást: 

 

Benedek Elek Pedagógiai Kar 

Erdőmérnöki Kar 

Faipari Mérnöki és Kreativipari Kar

Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar 

 

A pótfelvételi eljárás, a www.felvi.hu oldal e-felvételi felületén történik, ám csak egy helyet jelölhet meg a jelentkező és minden szükséges, megadott dokumentumot fel kell töltenie az elektronikus jelentkezési felületen.

A pótfelvételin azokat várják, akik egyetlen megjelölt képzésre sem nyertek felvételt, vagy nem is jelentkeztek az általános felvételi eljárásban. A pótfelvételiben meghirdetett szakok esetében a ponthatárok nem lehetnek alacsonyabbak a július 21-én meghatározott ponthatárnál, amennyiben a szakot korábban az általános eljárásban is meghirdették.

Jelentkezés és pontos felvételi információk a www.felvi.hu honlapon érhetők el.

Az elektronikus jelentkezésnek, illetve a már rendelkezésre álló dokumentumok beküldésének, hitelesítésének határideje: 2022. augusztus 5., 23 óra 59 perc.